DET HÄR ÄR VI

Ledteknik AB startade 2006 med webhandel av lysdioder, motstånd och tillhörande sortiment. Företaget har sedan dess, i snabbt takt, blivit allt mer specialiserat på att hjälpa företag att lösa sina kundspecifika belysningsproblem.

Vi jobbar hårt för att hjälpa våra kunder till de bästa och mest effektiva lösningar för deras respektive verksamhet. Våra utesäljare tillsammans med order- och supportpersonal på kontoret, borgar för en hög servicegrad.

Vår affärside är att genom, hög kompetens och ett långsiktigt tänkande i alla våra affärsrelationer, tillhandahålla rätt kundanpassade lösning för våra kunder, både på kort och lång sikt.

Vi på Ledteknik har valt att fokusera på LED ( Light Emitting Diodes) och närbesläktade produkter, som drivare, kablage, profiler, armaturhus och kontaktdon som grund till alla våra lösningar.  Denna specialisering innebär att vi besitter stor kompetens och erfarenhet inom just detta snabbväxande produktområde, och vi kan snabbt lotsa kunden till rätt lösning, utifrån kundspecifika behov.

Vi har stor erfarenhet av belysningslösningar från ett brett fält av kunder. Inredningsföretag, mässbyggare, arkitekter, elinstallationsbolag och  industrispecifika lösningar för kunder inom ett stort antal och varierande brancher.

Vi kan erbjuda våra kunder en samlad service, från ide till färdig produkt. Vi erbjuder hjälp med rådgivning, kundanpassa produkter, ljusmätning, verktygsframställning m.m. Med hög kompetens, erfarenhet och ett brett kontaktnät med både svenska och utländska tillverkare och samarbetspartners är vi en stark partner till våra kunder.LEDteknik i Borås AB 2014