SPECIAL

Vi har under lång tid sysslat med att kundanpassa lösningar till våra kunder. Med lång erfarenhet hjälper vi dig hela vägen från idé till färdigt resultat.

Våra befintliga kunder finns i många olika branscher såsom Butiker, Designers, Industrier, Elektriker och Fastighetsbranschen. Vi tar fram produkter till er i både stora- och små-serier, allt för att ni skall få tag på just det som ni vill ha.

Med vår långa och breda erfarenhet ger vi dig ett slutresultat som du blir nöjd med utan krångliga omvägar eller onödiga kostnader.

Ring våra säljare så berättar de mer!

LJUSMÄTNING

Vi har utrustning för att kunna mäta ljus i alla dess former.

Vår utrustning består av 2 stycken sfärer. En mindre sfär på 0,75 meter och större på 1,80 meter i diameter. Från dessa mätningar kan vi se lumen, totaleffekt, lumen per watt, ström, färgåtergivning, m.m.

Utrustningen är kalibrerad med ljuskällor som testats av SP (Statens Provningsanstalt).

Vi kan också, mot avgift, mäta upp ljuskällor och armaturer från andra leverantörer.

Slå oss en signal så berättar vi mer!

MONTERING

Service för företag, inredare, snickerier m.m. Vi erbjuder montering på nästa alla produkter vi säljer.

Vi klarar monteringen på kort tid, och till rätt pris. Monteringen kan bestå av enbart lödning och kapning, t.ex av strip, till anpassade längder. Men vi monterar även till färdig produkt, märker och packeterar den.

Färdigkapade strip, med anpassad anslutningskabel, är ett våra specialområden. Vi kan leverera produkter både med kabel eller som Plug & Play, så att du och din kund bara behöver plugga in den!

Kontakta oss för mer information.

PROJEKT

Vi tar oss gärna an att skapa en helhetslösningar till just ditt projekt.

Med hjälp av ljusberäkningsprogram som Dialux kan vi beräkna hur ljuset kommer bli i just er lokal.

Detta gör vi för att säkerställa att vi når upp till de krav ni sätter upp på ljuset. Självklart kan vi även hjälpa er att ta fram rätt krav för att de skall passa just er.

Med vår långa erfarenhet kan ni känna er trygga med att vi vet vad vi levererar och dessutom finns med er hela vägen, från ritbord till färdigt projekt.

Kontakta våra säljare för att få hjälp!