SPECIALPROJEKT

Vi har lång erfarenhet av att ta fram kundspecifika lösningar för att du som kund skall få precis det du vill ha.

Ring oss och berätta mer om dina tankar!

KUNDANPASSAD ARBETSPLATS

Alla blir vi effektivare av att ha rätt belysning kring oss när vi arbetar. Det är inte bara synen som är tacksam utan du kan även bli piggare av att ha ett kallare sken från din belysning på din arbetsplats.

Snyggt, effektivt och bra för dig i längden!

Vi hjälper dig till en effektivare arbetsmiljö.

RECEPTIONSDISK

Vad är mer vällkomnade än en trevlig platsbyggd receptionsdisk? Adderar man då ett varm sken till dessa kommer det upplevas ännu mer inbjudande!

Vi tillverkar LEDstrip efter dina önskemål med enkla lösningar som fungerar genom en enkel PLUG-AND-PLAY koppling och på så sätt är det väldigt enkelt att installera!

Hör av er så berättar vi mer! 

TRAPPBELYSNING

Vi på LEDteknik i Borås har fått möjligheten att leverera många specialbeställda belysningslösningar till trappor.

Ta kontakt med oss idag för att få din offert!

INFÄLLDA LEDPANELER

Infällda LED-Paneler gör sig fantastiskt på kontor och i korridorer. Har man ett undertak är det väldigt smidigt att installera dom också.

Ring oss så berättar vi allt du behöver veta!

KÖKSBELYSNING

Att ha bra belysning där man lagar mat underlättar givetvis. Med rätt styrka och färgtemperatur gör det att det blir lättare att laga mat.

Kombinera LED-Stripen med en aluminiumprofil som kommer du inte kunna se några punkter på LED:en alls, dessutom har vi lister som gör att man kan gömma hela “armaturen” som man skapat genom att kombinera dessa två.

Kontakta oss för mer info!